Home | Nieuws | Contact
GEWIS: Gezamenlijk evangelisatiewerk is sterk!

GEWIS is een stuurgroep van vertegenwoordigers uit een breed scala van kerken in Ermelo. Wij zijn bijeengekomen om het evangelie te verkondigen in Ermelo.

Meer...

Terugblik Kerstactie op 15 december 2018

Het thema van de kerstactie was “Is er plaats in uw hart?” Zoals we de laatste jaren bij GEWIS gewend zijn, wordt er van het thema een bijpassend doek geschilderd. Dit doek wordt dan over de volle breedte achter de kraam gespannen. Dit fungeert als een goede blikvanger. Van dezelfde afbeelding zijn ook kaarten gedrukt, die in grote getale aan de mensen zijn  uitgedeeld.

Het was koud weer, de kerstmarkt werd daardoor niet druk bezocht. Als speciale attractie voor de jongeren hadden we deze keer een rapper op laten treden. In blokjes van een kwartier zong hij zijn zelfgemaakte raps over Kerst.

Naast het bekende materiaal zoals Elisabethbodes, Echo’s en de geboortekaartjes van Jezus, hadden we ook de z.g. kerstkadoosjes om uit te delen. De kerstkadoosjes bestonden uit een gevouwen doosje met daarbinnen een tekst over kerst en gevuld met wat lekkers.

Als toegift van Streekevenementen werd er naast onze locatie een groot springkussen opgesteld. Dit springkussen trok veel jeugd. Wij moesten hierop het toezicht houden.
(C) Copyright GEWIS Ermelo 2007-2008. Alle Rechten Voorbehouden.
Webdesign & CMS Optimalisatie door: kreativemind.nl.